„Doresc să îmi caut un duhovnic, fiindcă nu am, unul de mănăstire cu experiențe, trăiri. Cum nu am frați, așa și duhovnic nu am. Ce condiții să îndeplinesc? Ce să îi spun părintelui stareț? Sau să mă duc la mănăstire când e slujbă și să rămân în anonimat?”
Doamne, ajută!
Cereți sfat preotului din parohia în care locuiți.
Mult succes!
„Bună seara! O întrebare: De când pe soția preotului din sat o preocupă câinii fără stăpân și să facă sesizări la Primărie pentru a chema hingherii să prindă și să omoare câinii?”
Doamne, ajută!
Vă rugăm să ne spuneți despre ce sat și despre ce parohie este vorba.
Vă mulțumim.
„Înaltpreasfinția Voastră,
Constatăm cu uimire că unii muritori sunt „speriați” de taxe de 5-10lei.
Cum ar reacționa atunci când ar fi „taxați” cu ….. pentru …… într-o parohie de 100 de familii, de asemeni cum ar reacționa când …… ar trebui să achite „taxa” de ….. pentru …..? „Taxe” care se achitau până la ………
În ceea ce-l privește pe ……, le transmitem acestor „supărați” că el este bine, sănătos și își desfășoară activitatea susținut fiind de cei care ………
De asemenea, considerăm că „omul smerit este acel care rezolvă orice problemă” (Arsenie Papacioc). Înaltpreasfinția Voastră vă încadrați cu succes în această definiție pentru că ați rezolvat multe din problemele cu care s-a confruntat Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților de-a lungul timpului.
Câtă răbdare mai aveți să suportați asemenea întrebări tendențioase și de rea credință?
Vă mulțumim anticipat pentru răspuns!”
Doamne, ajută!
Pace și bucurie!